Altijd al je spulletjes binnen handbereik

Meubel

Niets is zo erg en vervelend als zoeken in de ochtend naar je mascara, borstel of andere spulletjes om je klaar te maken naar je werk te gaan. Met deze kaptafel heb je altijd alles bij de hand en kun je het netjes opruimen. Geen zoeken meer als je al weinig tijd hebt. Geen rommelige badkamer meer, een mooi eigen stekje in de slaapkamer waar je op je gemak je haar kunt doen en meer.

Verticaal of horizontaal de spiegel monteren

Kaptafel

Of je nu veel of weinig tijd hebt in de ochtend, met een kaptafel begin je de dag op een rustige manier. Geen stress omdat je kam weer eens zoek is, alles netjes in de lade. De spiegel van de tafel kun je naar wens horizontaal of verticaal ophangen, ook is de tafel voorzien van twee lades om al je benodigde spulletjes veilig in op te bergen. Modern wit design wat in iedere slaapkamer past.

Praktisch en modern design

Deze make up tafel past door zijn neutrale witte kleur in een interieur wat zowel modern als klassiek is. Een strak en praktisch model, ruimte voor een grote stoel om altijd comfortabel je eigen op te maken of je haar te föhnen. Sier je slaapkamer op met die mooie meubelstuk, neutrale afwerking en praktische eigenschappen. Combineren met de meubels van je slaapkamer is niet moeilijk, deze kaptafel past bij ieder interieur.

Tafel

Zeer aantrekkelijk geprijsd en voor iedereen geschikt

Deze tafel is zeer vriendelijk geprijsd, daardoor geschikt voor iedereen. Wij zijn van mening dat online winkelen niet duur hoeft te zijn. Ons compacte team ontwikkelt alle producten voor een lage prijs, daarom kan iedereen bij ons winkelen. Snelle levertijden en altijd iemand die voor je klaarstaat om je te helpen bij vragen of problemen. Overdag besteld is dezelfde dag nog het pakket onderweg.