Bij jacobinterior.com vind je de mooiste badkamers en keukens

https://jacobinterior.com/

Https://jacobinterior.com/ ontwerpt maatwerk interieurs in onder andere Engelse, klassieke, landelijke of moderne (design) stijl. Je kunt hier terecht voor lambrisering tot radiatorkast van haardombouw tot boekenkast. Elk ontwerp wordt zelf ontworpen zodat het interieur helemaal bij jou past. Voor zowel in je woonkamer, slaapkamer, werkkamer of mediatheek.

https://jacobinterior.com/

Waarvoor je bij Jacob allemaal  terecht kan

De vloeren worden op maat gemaakt, stuk voor stuk met de hand. Elke vloer is dan ook volledig afstemmen op jouw wensen. Een levendige kleur, karakteristieke structuur of een rustieke uitstraling, de vloer die bij jou past leveren wij bij je.

Ook voor keukens kun je er terecht. Er worden prachtige en kwalitatieve keukens geleverd. Ook wordt alles op maat gemaakt, en zitten er de eisen in die jij wilt. Wil je een moderne, stoere, landelijke of klassieke keuken. De keuken die bij jou past wordt gemaakt. Je kunt je laten inspireren door keukens op de website, maar ook in de showroom staan veel mooie voorbeelden.

Ook voor badkamers kun je terecht bij Jacob. Het zijn badkamers gemaakt van de beste materialen. Ze staan bekend om de badkamers met een natuurlijke uitstraling. Hierbij zijn hout en stucwerk de basismaterialen in de badkamers. Als je een badkamer ontworpen door https://jacobinterior.com/ binnenloopt, zal je direct tot rust komen en een ontspannen gevoel ervaren. Dit is ook het doel van JACOBS. Zij ontwerpen badkamers op maat in verschillende uitstralingen. Zo ontwerpen zij moderne, klassieke maar ook badkamers met een landelijke uitstraling. JACOBS ontwerpt een badkamer die bij u past.

Ook zijn ze specialist in design afzuiglampen. Dit is de unieke manier van keukenventilatie. Functioneel en hoog van kwaliteit, maar niet ten kosten van creativiteit.