Een olijfboom snoeien met handige tips!

Leuk dat je weer op mijn blog bent! Vandaag ga ik het hebben over een olijfboom snoeien. Ik heb zelf namelijk een olijfboom in mijn tuin staan en daar ben ik erg blij mee. Ik wist zelf helemaal niet dat een olijfboom zou kunnen groeien in Nederland. Ik ben hier achtergekomen dankzij mijn buurman. Hij had er zelf namelijk een in zijn tuin staan en daar had hij erg veel plezier van. Toen ik bij hem op de koffie was vertelde hij me dat hij de boom pas geleden had gekocht en dat hij er erg blij mee was. Hij vertelde me dat hij zelf ook dacht dat de boom niet in Nederland zou kunnen groeien maar dit is dus niet het geval. Hij vertelde me dat hij de boom op de website van olijfboom.nl gekocht had. Toen ik thuis was ben ik meteen naar de website gegaan om te kijken naar hun aanbod.

Het staat prachtig in mijn tuin

Ik heb er nu dus zelf ook een en dat dankzij olijfboom.nl, hier staan ook handige tips over olijfboom snoeien op en gelukkig weet ik nu hoe dit moet. Als je dit niet weet heb je namelijk niks aan je olijfboompje. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn aankoop en misschien is dit ook wel iets voor jou? Kijk anders even op de website voor meer informatie!