Een stoombad bouwen op maat

bodyfit_lang2

Mijn werk kan nogal hectisch zijn en brengt een zekere hoeveelheid van stress met zich mee. Het is belangrijk dat als ik thuis kom optimaal kan ontspannen en uitrusten. De ene keer vertaalt zich dit door dat ik even lekker ga sporten en de andere keer verlang ik naar een stoombad. Omdat we gaan verhuizen en dit in een keer helemaal goed gaan doen (en we toevallig genoeg ruimte hebben) willen wij een stoombad bouwen.bodyfit-wellness-ruimte-e1443174947282-420x315

Maatwerk

De vochtige lucht van een stoombad helpt mij relaxen en brengt mij heel wat rust. Er was al een ruimte die wij hiervoor hadden gereserveerd maar jammer genoeg had deze ruimte aparte hoeken en een plafond dat niet helemaal gebruikelijk was. Het was dus overduidelijk dat dit stoombad op maat gemaakt moest worden.

Onze zoektocht begon online. Met de zoekterm “stoombad bouwen” kwamen wij terecht op de website van bodyfit. Ze boden hier het maatwerk stoombad waar wij naar opzoek waren. Een ander voordeel van maatwerk is dat wij deze helemaal konden afstellen op onze eigen wensen. Omdat we helemaal enthousiast waren hebben we contact opgenomen met bodyfit. We wilden graag een afspraak maken om de opties te bespreken en om te kijken wat er mogelijk was met de ruimte die wij hadden. Mijn vriendin en ik hadden natuurlijk al een bepaald beeld in ons hoofd van hoe het er uit zou gaan zien, maar de vraag was of dit echt kon.

Tijdens de afspraak zijn er een aantal dingen opgemeten en aan de hand daarvan hebben we gekeken wat voor ons het handigste is. Er is ter plekke een mooie tekening gemaakt en aan de hand daarvan hebben we een prijs afgesproken en we zijn hiermee akkoord gegaan. stoombad1-365x315

Het is mooier geworden dan dat wij eerst dachten! Ik kan nu lekker tot rust komen in ons nieuwe huis en natuurlijk het nieuwe stoombad.