Grote verbouwing in ons huis dankzij https://www.robbrandtdesign.nl/

Kasten op maat

Door de verbouwing bij ons thuis hebben we veel meubels de deur uitgegooid. Dit deden we omdat we een volledig nieuw interieur wilde in ons huis. Een goed uitziende woonkamer is in deze tijden van leven bijna noodzakelijk. Ook vonden we het belangrijk dat ons huis er van binnen goed uit zou zien omdat we vaak mensen ontvangen thuis. En niks is vervelender dan dat er mensen komen die moeten kijken naar een oud zooitje.

Kasten op maat

Opzoek naar een ontwerper

Voor de verandering in ons huis hebben we zoals eerder gezegd alle meubels de deur uit gedaan en hebben we de muren laten beschilderen. Ook hebben we een aantal schilderijen weten te kopen bij een kunstenaar, waar we heel blij mee zijn. De schilderijen sieren echt ons huis en brengen onze stijl naar voren. Voor in de woonkamer zochten we naast stoelen en een bank ook nog een mooie lage tafel. Deze tafel wilde we niet net zoals alle meubels bij een standaard meubelwinkel kopen, maar bij een ontwerper. Daarom gingen we opzoek naar een ontwerper die prachtig en stijlvolle tafels maakt. Na een vragenrondje te hebben gedaan op het werk van mijn, verwezen mensen ons naar de tafels van https://www.robbrandtdesign.nl/.

Kasten op maat

Contact opgenomen met de ontwerper

Met https://www.robbrandtdesign.nl/ hebben we vervolgens contact opgenomen voor het ontwerpen van een lage tafel voor bij ons in de woonkamer. Na een klein weekje kregen we al een response van de ontwerper. Hij nodigde ons gelijk uit voor een gesprek. Eenmaal bij https://www.robbrandtdesign.nl/ hebben we gesproken over de tafel die we wilde. Hij vroeg naar onze wensen en noteerde dit. Ook liet hij wat voorbeelden zien waardoor wij ook weer inspiratie opdeden. Uiteindelijk liet de ontwerper vorige week iets van zich weten. Hij heeft de tafel ontworpen en we komen hem aankomend weekend al ophalen! We zijn erg benieuwd wat de ontwerper van https://www.robbrandtdesign.nl/ ervan heeft gemaakt!