lederen lap

In de zomer van 2022 zijn er weer verschillende nieuwe woning trends. Zo zijn e verschillende manieren om jou interieur een nieuw karakter te geven. Een echte trend in de zomer van 2022 is jou interieur karakter te geven met leren items. 

Leer straalt een mooi balans uit tussen stoer en luxe. Leer is gemakkelijk te verwerken in veel verschillende interieurstijlen. Perfect om jou interieur dus een nieuwe uitstraling te geven. 

In deze blog zal ik je meer vertellen over de mogelijkheden in leren woningtrends en hoe je deze trends kan toepassen in jou interieur. 

Plankdragers van leer

Wil jij stijlvol jou interieur veranderen? Maak gebruik van lederen plankendragers! Met leren plankdragers gebruikt je een keer niet het standaard ophangmateriaal wat je overal kan vinden. De leren plankdragers zijn gemaakt van duurzaam en sterk buffelleer. Door deze sterkte kunnen de plankdragers veilig opgehangen worden.

Buiten de veiligheid geven deze plankdragers een prachtig resultaat aan de look en feel van je interieur. Er zijn bi het aanschaffen van de leren plankdragers verschillende mogelijkheden in leer. Ook is er de keuze voor verschillende opdrukken of prints. Ook zou je de plankdragers kunnen personaliseren.  

Lederen ovenwand 

Nu we het toch hebben over leren items, mogen deze lederen ovenwanden niet overgeslagen worden. Deze lederen ovenwant heeft een stoer en luxe uiterlijk. Buiten de mooie uitstraling heeft de ovenwand ook een hele belangrijke functie, namelijk je handen beschermen. De lederen ovenwand heeft PU materiaal aan de bovenkant. De wand is bestendig tegen een temperatuur van 220 graden. 

Schort van leer

Een leren schort is in de zomer van 2022 een zekere trend! Een leren schort is zeer stijlvolle en makkelijk in onderhoud. Het schort kan gebruikt worden tijden een BBQ of gewoon tijdens het koken in de keuken. Heerlijk koken en kokkerrellen was nog nooit zo leuk met een lederen schort. 

De lerenschort biedt ook een aantal handige tools. Zo biedt de schort bescherming tegen vuil en hitte. Ook kunnen er aan de schort verschillende keuken gereedschappen worden gehangen, waardoor je altijd alles bij elkaar hebt. 

Met deze leren zomertrends is jouw interieur en jou persoonlijke aankleding helemaal up-to-date.