Restpartij tegels waar je leuke dingen mee kunt doen

waaltjes1Vandaag een review van mijn hand over het bedrijf Willems, gevestigd te Winssen, alwaar ik een restpartij tegels aanschafte. Het bedrijf heeft ruim vijftig jaar ervaring in tegels en stenen en brengt niet alleen die expertise maar ook toegepaste kennis met zich mee. Ik ben zelf niet bepaald onderlegd in dit onderdeel van de architectuur en merkte dat ik met al mijn vragen bij deze firma terechtkon.

Voordelige partij stenen

Ik gebruikte de restpartij tegels voor een wel heel bijzonder doel, namelijk het leggen van een pad in mijn achtertuin. Natuurlijk ga je allereerst op zoek naar fabriekstegels – maar met een beperkt budget is het soms verstandiger nog even door te zoeken en verder te kijken. Die instelling leverde me veel op, toen ik de 29 beschikbare tegels bij Willems trof. De volgende aanbieding trok mijn aandacht namelijk.

waaltjes18

29 van deze tegels voor slechts 185 euro, daar sloeg ik echt steil van achterover! Het Chinees hardsteen mengt echt heel goed in mijn tuin, want het zet de stijl door zoals ik die ook in mijn woning zelf hanteer. Dat maakt dat het echt een buitenkansje was zulke kwalitatief goede tegels op het web tegen te komen. Ik heb uiteindelijk maar ongeveer 6,5 vierkante meter nodig gehad maar het was erg handig toch iets extra’s achter de hand te kunnen hebben. Voor alle advies dat ik nodig had, kon ik bij Willems terecht en zelf ben ik aan de slag gegaan met het plannen van het mooiste pad dat deze tegels in mijn tuin konden beslaan. Ik heb het uiteindelijk zo gedaan dat er ongeveer twintig centimeter tussen de afzonderlijke stenen zit en het gras er dit voorjaar mooi tussendoor kan groeien. Heel voordelig, zo’n restpartij op precies het juiste moment te treffen voor dit doel!

Ik snap persoonlijk wel waarom het bedrijf de volgende titel op haar conto mag schrijven:

waaltjes19