Speeltoestel gezocht? Kies voor AVO Speeltoestellen!

93-400x299Een professioneel speeltoestel moet altijd voldoen aan verschillende eisen op het gebied van veiligheid, speelcomfort en originaliteit/creativiteit. Maar dit is lang niet altijd het geval. Wél bij AVO Speeltoestellen – kan ik je vertellen.

Maak kennis met AVO Speeltoestellen uit Tilburg. Dit bedrijf maakte al speeltoestellen in 1976 en doet dit vandaag de dag nog altijd – met veel plezier. De familie-organisatie ontwikkelt haar producten door een combinatie van vakmanschap en hard werken te gebruiken. Daarbij worden belangrijke elementen als veiligheid voor de gebruiker én aandacht voor de koper nooit uit het oog verloren. AVO Speeltoestellen is hét bedrijf voor een verzorging van het gehele proces dat komt kijken bij de aanschaf van een speeltoestel: niet alleen de koop en de verkoop, maar ook de plaatsing.

80.01a-400x29970.12-400x300Een speeltoestel van AVO kopen?

Naar mijn mening bestaan er meerdere redenen om over te gaan tot koop bij AVO, mocht je op zoek zijn naar professionele speeltoestellen. Allereerst de garantie voor hoge kwaliteit. De toestellen zijn op een dusdanige manier bedacht en ontworpen dat veiligheid vooraan staat en dat het speelgemak voor kinderen altijd wordt geoptimaliseerd. Ze zijn geproduceerd vanuit het kinderperspectief, wat inhoudt dat er zeer concreet rekening is gehouden met de doelgroep. Daarnaast zijn de producten van AVO mijns inziens érg origineel: een trendy design voorzien van de nostalgische elementen die zo’n klimrek moet hebben. Ben je op zoek naar kwalitatief hoogstaande speeltoestellen voor bijvoorbeeld schoolpleinen en openbare speeltuinen? Dan kan ik je absoluut AVO Speeltoestellen aanbevelen!