Tegeldiscount

Door het hele land zie je wel verschillende tegeldiscounters naast de bekende tegeltoko’s en andere tegelhandelaren. Meestal zitten ze niet direct bij je in de buurt, dus als je tegels nodig hebt, neem de maten mee, en houd daarbij rekening met snijverlies. Zo weet je zeker dat je voldoende tegels meeneemt naar huis, en je niet over een week weer een eind moet rijden. De kans dat diezelfde tegel er dan niet meer is, is ook zeker aanwezig.

logo

Het grote voordeel van een tegeldiscount is dat er heel veel te kiezen is, dit is vaak ook meteen het grootste nadeel, u kunt niet meer kiezen tussen al dat moois! Bedenk daarom van tevoren wat uw eisen zijn aan de tegels die u zoekt, moeten het wand of vloertegels zijn, heeft u ook anti sliptegels nodig voor uw badkamervloer en eventueel de wc vloer? Wilt u gladde tegels, of een matte look, welke kleur past het best in uw interieur en/of bij uw overige sanitair, en wilt u allemaal tegels van dezelfde maat, of mogen het ook dezelfde tegels in verschillende maten zijn?

Oriënteert u zich van tevoren op het internet, er zijn massa’s afbeeldingen te vinden van tegelwanden en tegelmuren. Wat spreekt u aan, en wat is uw budget? Het mag best wat tijd kosten, want tegels leggen doet u niet elke dag, ga er van uit dat u er zeker nog 10 jaar naar moet kijken.