Wij willen een foto op hout drukken, maar wel goedkoop

Weet jij een bedrijf waar het mogelijk is om een foto op hout drukken goedkoop te bestellen? Wij willen namelijk onze shoot van afgelopen zomer graag goed vastleggen zodat het in onze woonkamer kan hangen. Afgelopen zomer ben ik namelijk getrouwd met de vrouw van mijn dromen. Hier hebben wij al een lange tijd naar uitgekeken en op de dag zelf ook onwijs van genoten. Prachtig weer en niet te vergeten enorm veel vrienden en familie die bij deze dag er ook zijn geweest. Aangezien het een prachtige rapportage is geweest is het nu hoog tijd geworden om een bedrijf te vinden die dit voor ons definitief vast kan leggen op hout.

Online gezocht

Door goed te zoeken op het internet ben ik uiteindelijk terecht gekomen op de website van Fotomundo. Dit bedrijf staat erg goed bekend in het realiseren van een foto op hout. Tevens zijn zij een stuk goedkoper als  wat ik elders had gezien. Voor mij was het dan ook vrij snel duidelijk geworden dat dit bedrijf kan waarmaken met hetgeen waar ik naar zocht. Ik heb er dan ook voor gekozen om één foto te bestellen zodat ik de kwaliteit kan testen alvorens ik de rest van de shoot daarheen stuur. Mijn bestelling werd er netjes in ontvangst genomen en ik heb de foto op hout dan ook binnen enkele dagen in ontvangst mogen nemen.