Windscherm terras gezocht! Klik hier

xterior-logo

Sinds kort hebben wij een nieuwe buurman. Wij hebben besloten met de gezin om ons nieuwe buurman een keertje uit te nodigen. Mijn vader belde bij hem aan de deurbel. Hij vroeg of hij een middagje bij ons gezellig een kopje koffie komt drinken. Daar zei de buurman natuurlijk geen nee op. De volgende dag kwam hij langs en hadden wij een fantastisch gesprek. Wij hebben goed kennis gemaakt en veel gelachen. Hij vroeg ons toevallig waar wij onze windschermen hadden besteld, want wij hebben een speciale windscherm. Het is een windscherm terras editie.

terras-windscherm

Parasols, windschermen en zonweringen!

Wij hebben een kaartje gegeven aan ons buurman van het bedrijf waar wij het hebben besteld. Het is een top bedrijf genaamd Xterior. Zij bieden van alles op gebied van parasols, windschermen en zonweringen. Wij hebben vaker dingen bij hun besteld. Keer op keer verbazen zij ons op hun service. Sinds wij bekend zijn met Xterior hebben wij hun gebeld voor mijn buurman. In principe hebben wij de zelfde tuin, dus wilde mijn buurman exact hetzelfde. Gelukkig herkende Xterior ons en vroegen ze hoe het met ons ging en of alles tevreden was over onze windscherm.

Top service!

Wij vroegen of zij exact het zelfde windscherm konden maken die wij hebben, maar dan voor mijn buurman. Toevallig hadden zij de design en maten opgeslagen in hun systeem. Zo konden zij gemakkelijk een nieuwe windscherm produceren in hun fabriek zonder de maten door te geven. De buurman kon ons niet genoeg bedanken!

horeca-parasol